WordPress

Een paar onderwerpen op deze pagina:

WordPress wordt gebruikt op deze site,

gebruikte (meest gratis) Plugins en hun werking.

Ten eerste mijn favoriet, "Depicter" een slideshow maker, maar wel echt speciaal vind ik, je kunt zelfs in de gratis versie Foto en Video gebruiken, gecombineerd of per slide!
Je kunt eenvoudig foto's en video toevoegen, het beeld automatisch of handmatig aanpassen voor normaal scherm, tablet of mobiel. Ook is het mogelijk te kiezen of je een foto of video wilt toevoegen uit de WP bibliotheek, tekst toevoegen gaat eenvoudig, je kiest een voor opgemaakte vorm en die kun je dan veranderen of je zet een losse tekst neer, deze tekst kun je vergroten, een juiste plaats geven in pixels of  percentage over de hoogte en breedte, rotatie hoek, woorden afbreken of door laten lopen, dan natuurlijk het lettertype met vele keuzes.

Er wordt in dit geval gebruik gemaakt van "SiteOrigin" met het thema Vantage, in eerste instantie een gratis thema, je kunt dit uitbreiden als pro versie, dit geeft je wat meer mogelijkheden met als belangrijkste voor mij  de diverse "widgets" die het leven wat makkelijker maken.